Sampanie (15)

Filtru Close
Mod Vizualizare
 • Osterreich Gold Vin Spumant Cu Foita Aur 23k 0,75l

  Evaluat la 0 din 5
  100,00 lei 80,00 lei
  ÖSterreich Gold este o bautura pe baza de vin spumant demisec aromat, cu foite de aur alimentar, potrivita pentru aproape orice ocazie festiva sau ca un cadou pentru familie, prieteni, colegi, clienti sau parteneri de afaceri. Sticla este ambalata intr-o cutie sub forma unui lingou de aur, care da un efect deosebit.
 • Osterreich Gold Rose Vin Spumant Cu Foita Aur 23k 0,75l

  Evaluat la 0 din 5
  119,00 lei 80,00 lei
  Osterreich Gold Rose este o bautura pe baza de vin spumant aromat, cu foite de aur alimentar, potrivita pentru aproape orice ocazie festiva sau ca un cadou pentru familie, prieteni, colegi, clienti sau parteneri de afaceri. Sticla este ambalata intr-o cutie sub forma unui lingou de aur rose, care da un efect deosebit.
 • Osterreich Gold Vin Spumant Cu Foita Aur 23k Magnum 1,5l

  Evaluat la 0 din 5
  182,56 lei 149,83 lei
  ÖSterreich Gold este o bautura pe baza de vin spumant demisec aromat, cu foite de aur alimentar, potrivita pentru aproape orice ocazie festiva sau ca un cadou pentru familie, prieteni, colegi, clienti sau parteneri de afaceri. Sticla este ambalata intr-o cutie sub forma unui lingou de aur, care da un efect deosebit.
 • Moet & Chandon Brut Champagne 12% 0,75l

  Evaluat la 0 din 5
  216,26 lei 178,52 lei
  Moët Brut Impérial este cel mai renumit sortiment de sampanie din lume. Sortimentul are in spate o traditie ce depaseste pragul de 250 de ani, perioada in care si-a pastrat aceeasi calitate extraordinara si acelasi gust excelent. Cupajul consta in peste 100 de vinuri de cea mai buna calitate, provenite din ani diferiti. Moët Impérial este o sampanie eleganta, al carei caracter sofisticat este definit de amestecul potrivit de soiuri Pinot Noir 30-40%, Pinot Meunier 30- 40% si Chardonnay 20- 30%. Sampania Moët Brut Imperial poate fi servita si savurata ca aperitiv sau pentru a completa gustul unor preparate pe baza de stridii, peste sau carne alba.
 • Taittinger Brut Reserve Champagne 12% 0.75l

  Evaluat la 0 din 5
  228,72 lei 184,90 lei
  Taittinger Brut Réserve este un blend inedit din struguri Chardonnay (40%), Pinot Meunier (55%) si Pinot Noir, atent selectati din diverse podgorii cu renume, avand in compozitie vinuri maturate pana cand ating perfectiunea. Procentajul ridicat de Chardonnay confera o aroma eleganta si un echilibru desavarsit acestui sortiment tanar de sampanie, care petrece trei ani in pivnita pentru a dobandi maturitatea, mineralitatea si calitatea dorite. Casa Taittinger produce sortimentul Brut in fiecare an, fara exceptie. Taittinger Brut Reserve respecta cu strictete traditia, pentru a oferi de fiecare data aceeasi experienta gustativa desavarsita amatorilor de sampanie.
 • Laurent Perrier La Cuvée Brut Sampanie 12% 0.75l

  Evaluat la 0 din 5
  220,15 lei 193,51 lei
  Laurent Perrier Brut este expresia stilului casei Perrier si ca atare, aceasta este semnatura acestei sampanii. Stilul Laurent-Perrier Brut este definit prin proportia foarte mare de Chardonnay folosita in cupaje, ce aduce o puritate naturala, prospetime si eleganta.
 • Sampanie G.H. Mumm Cordon Rouge Brut Limited Edition + Cutie 12% Vol. 0,75 l

  Evaluat la 0 din 5
  250,00 lei 199,00 lei
  Sortimentul a fost creat in anul 1876 de catre Georges Hermann Mumm, insa cunoaste faima odata cu decorarea catorva sticle de sampanie cu o panglica rosie din matase, in onoarea clientilor importanti ai casei Mumm. Astazi, celebra panglica este simbolul brandului. Cupajul are in compozitie struguri din soiul Pinot Noir, Chardonnay si Pinot Meunier presati separat pentru a oferi o succesiune nuantata de arome si senzatii gustative. Pentru a savura din plin buchetul inedit al sampaniei Mumm Cordon Rouge Brut, se recomanda servirea la o temperatura de 8°C.
 • Taittinger Rose Prestige Champagne 12% 0.75l

  Evaluat la 0 din 5
  283,21 lei 223,90 lei
  Taittinger Prestige Rosé se evidenţiaza de alte sortimente datorita nuanţei sale intense şi stralucitoare. In compozitia blendului intra o cantitate de 15% vin rosu neacidulat, obţinut din struguri Pinot Noir culesi din regiunile Montagne de Reims si Les Riceys, care este adăugat la final. Eleganta sortimentului este dată de strugurii Chardonnay, prezenti în proportie de 30%, care contureaza subtil caracterul complex al acestei sampanii.
 • Veuve Clicquot Brut Champagne 12% 0.75l

  Evaluat la 0 din 5
  296,32 lei 228,54 lei
  Buchetul bogat al acestui vin galben-auriu se face imediat remarcat, in timp ce complexitatea sa explodeaza pe cerul gurii. Notele initiale ale fructelor sunt urmate de arome mai discrete de briose si vanilie atunci cand vinul este lasat sa se invecheasca in sticla. Aceasta sampanie ofera un echilibru perfect intre finete si tarie.
 • Moet & Chandon Brut Rose Champagne 12% 0,75l

  Evaluat la 0 din 5
  317,73 lei 232,16 lei
  nca din anul 1743, cand Claude Moet a intemeiat casa, Moet & Chandon se evidentiaza datorita spiritului vizionar si aspiratiei catre perfectiune. Simpla pronuntare a denumirii Moet & Chandon ne aduce in fata ochilor mintii imaginea unei sticle de sampanie de cea mai buna calitate si cu o traditie minunata. Moet & Chandon Rose Imperial este creat din trei soiuri de baza: Pinot Noir, Pinot Meunier si Chardonnay, amestecate cu un vin rosu obtinut din cele mai bune soiuri de Pinot Noir.
 • Veuve Clicquot Brut Rose Champagne 12,5% 0.75l

  Evaluat la 0 din 5
  343,82 lei 311,46 lei
  Veuve Clicquot Rose pastreaza inspiratia celui cunoscut sub numele de parintele sampaniei. In fiecare sticla ce poarta aceasta marca sunt adunate cele mai fine arome care delecteaza simturile. Sortimentul produs din cei mai fini struguri provenit de pe intinsele podgorii ale casei Veuve Clicquot este asociat de specialisti cu senzualitatea, rafinamentul si bunul gust. Caracteristicile acestei sampanii inedite sunt oferite de strictetea cu care sunt selectionati strugurii. Dupa cum se stie in anii in care recolta nu atinge exigentele cerute de producatori, bautura nu este realizata, insa sortimentul lansat in 2005 este unul cu adevarat reprezentativ pentru celebra casa. Veuve Clicquot Rose are o culoare roz perfecta si este strabatura de sute de bule perlate care ofera consistenta si energie bauturii.
 • Laurent Perrier Cuvée Rose Brut Sampanie 12% 0.75l

  Evaluat la 0 din 5
  368,90 lei 336,14 lei
  Pana in 1968, nimeni nu se gandea ca este posibil sa creezi o sampanie rosé non-vintage. In contextul revolutiei culturale, Bernard de Nonancourt a reusit sa transforme imposibilul in posibil si a decis sa prezinte creatia sa intr-o sticla cu design inedit, inspirat de recipientele din timpul Regelui Henri al IV-lea, pentru a evidentia unicitatea acesteia. Pentru a garanta calitatea cupajului si expresivitatea gustului, producatorii selectioneaza cele mai bune vii din fiecare an de recolta. Astfel, in compozitia sortimentului intra numai cei mai buni struguri Pinot Noir, culesi la maturitate deplina. Caracterul sofisticat al sampaniei este conturat pe deplin dupa minimum 4 ani de la imbuteliere, in cazul sticlelor de 75cl si dupa minimum 6 ani in cazul sticlelor Magnum.
 • Veuve Clicquot Brut Champagne Magnum 12% 1.5l

  Evaluat la 0 din 5
  712,36 lei 554,96 lei
  Casa Veuve Clicquot, fondata in anul 1172 de Philippe Clicquot-Muiron, a jucat un rol important in ceea ce priveste promovarea sampaniei in randul aristocratiei din Europa. In cazul oricarei Case producatoare de sampanie, adevarata arta a asocierii vinurilor este dovedita de cupajele Brut Non Vintage. Faimosul sortiment cu eticheta galbena este obtinut din struguri Pinot Noir, responsabili de consistenta cupajului, Pinot Meunier, care desavarsesc aroma bauturii si Chardonnay, care adauga un plus de echilibru si rafinament. Pentru a pastra stilul Casei, in compozitia blend-ului intra un procent semnificativ de vinuri din ani diferiti (25 - 35%). Fiecare dintre aceste vinuri invechite in jur de 9 ani este pastrat separat pentru a reflecta calitatile unice ale viei si ale anului respectiv.