Descriere
Cultura vinului din Armenia incepe cu doua secole in urma, finele celui de-al XIX-lea secol marcheaza aparitia faimosului brandy Ararat; startul productiei acestuia a fost dat in orasul Yerevan, la initiativa filantropului Nerses Tairyan si a varului sau Vasily Tairov (un maestru al acelor timpuri in cultura vinului) acestia fiind primii care au introdus metoda clasica de productie frantuzeasca in Compania Brandy Yerevan.
Din pamantul fertil al Armeniei s-a nascut rafinatul Ararat, cel mai important simbol al culturii si identitatii armene iar faima lui s-a extins in toate cele patru zari ale lumii, daruind consumatorului placerea inconfundabila de a savura adevarata calitate. Brandy-ul Ararat a castigat peste 52 medalii de aur internationale si este recunoscut de specialisti ca fiind varful calitatii bauturilor fine de prima clasa.
Botezat dupa muntele Ararat de langa granita Armenia, acest brandy reprezinta o mandrie nationala pentru armenieni datorita calitatii sale exceptionale si gustului rafinat.
Invechit 5 ani, acest brandy este caracterizat de arome de prune, piersici, fructe uscate si o urma de ciocolata amaruie. Gustul rafinat si delicat tradeaza prezenta coacazelor negre din savoarea dominata de tonurile usor dulci.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.