Descriere
Se produce prin culesul selectiv al strugurilor din cele mai valoroase parcele de Cabernet Sauvignon, Merlot si Feteasca Neagra, vita de vie avand o varsta medie de circa 40 ani. Vinificarea separata a celor trei soiuri din cupaj. Struguri selectati pe banda de triere, flux menajat de prelucrare. Metoda de vinificatie in rosu: clasica pe bostina, in vase mici de inox la 26-27 °C Cabernet Sauvignon – timp de 29 zile, Merlot – 22 zile si Feteasca Neagra – 19 zile. Fermentatie malolactica desavarsita imediat dupa cea alcoolica, in baricuri. Maturat In proportie de 100%, in baric de stejar romanesc, din care 85% noi si 15% la a doua utilizare, timp de minim 12 luni. In cupaj participa cele mai valoroase butoaie, procentele per soiuri fiind: Cabernet Sauvignon 65%, Merlot 27% si Feteasca Neagra 8%. Invechire la sticla minim 24 luni.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.